02/12/2021

El Consell Permanent de l'IEC es reuneix a l'Abadia de Montserrat


L’equip de Govern de l’Institut d’Estudis Catalans i els presidents de les cinc Seccions de la institució s’han reunit aquest dijous a Montserrat. La trobada ha comptat amb la presidenta Teresa Cabré; Maria Corominas, vicepresidenta; Àngel Messeguer, secretari de l’IEC; Ramon Pinyol i Torrents, president de la Secció Històrico-Arqueològica; Pere Puigdomènech i Rosell; president de la Secció de Ciències Biològiques, Alícia Casals i Gelpí, presidenta de la Secció de Ciències i Tecnologia; Ramon Sistac i Vicén, president en funcions de la Secció Filològica; Jaume Guillamet Lloveras, president de la Secció de Filosofia i Ciències Socials, i Ramon Bartrons, secretari científic de l’IEC. En aquesta ocasió, Marta Prevosti, també vicepresidenta, no ha pogut assistir a la trobada per motius d’agenda.

El Consell Permanent de l’IEC ha estat rebut per Manel Gasch, pare abat de Montserrat i per Josep Massot i Muntaner, que també ha estat present durant tota la visita.

La reunió del Consell Permanent a Montserrat és una tradició que es produeix cada vegada que es renova l’equip de Govern i respon a la voluntat de diàleg per part de l’IEC amb totes aquelles institucions que comparteixen el compromís amb la catalanitat.

El pròxim tretze de desembre, el pare abat de Montserrat farà una visita institucional a l’IEC i participarà en l’acte d’homenatge que es farà al pare Massot en ocasió del seu 80è aniversari, a l'Institut.


 

‹‹123456...262