21/09/2021

S’enceta la Festa Valor - Nit de rondalles amb la col·laboració de la Delegació d’Alacant de l’IEC


El dijous 30 de setembre se celebrarà la Festa Valor - Nit de rondalles a la Universitat d’Alacant (UA). L’acte se centrarà en la narració oral i l’entreteniment i hi participaran els rondallaires Almudena Francés, Xavi Castillo (Pot de Plom), Emma Lobo i Ximo Caturla.

La festa, que tindrà lloc a partir de les 20.30 h a l’amfiteatre de l’Aulari II de la UA, s’inaugurarà amb la participació de la rectora de la UA, Amparo Navarro Faure, i serà conduït pel professor Joan Borja Sanz, del Departament de Filologia Catalana de la UA i director de la Càtedra Enric Valor.

Es tracta d’una activitat amb voluntat divulgativa i lúdica, dissenyada amb la intenció que després es pugui estendre a altres ciutats i municipis valencians. La iniciativa ha estat coordinada des de la Universitat d’Alacant amb diverses institucions i entitats del migjorn valencià: Acció Cultural del País Valencià - Alacant, l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana, l’Institut Superior d’Investigació Cooperativa (ISIC-IVITRA), La Cívica - Escola Valenciana, el Casal Popular Tio Cuc i la Delegació d’Alacant de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC).

Si us hi voleu inscriure, heu d’omplir el formulari següent: https://bit.ly/3CqKsw1.


 

‹‹123456...262