Agenda

dijous  4 juny 2020
18 h
Conferència virtual «Science and identity. Alexander von Humboldt’s search for knowledge in a time of revolutions»

divendres  19 juny 2020
10.30 h
19th MetNet Meeting


:: Més activitats ::
 
20/05/2020
Núria Salán, presidenta de la Societat Catalana de Tecnologia, intervindrà en una jornada en commemoració del Dia Internacional de la Dona

La presidenta de la Societat Catalana de Tecnologia, filial de l’Institut d’Estudis Catalans, Núria Salán, pronunciarà avui una conferència en la jornada virtual programada pels Laboratoris TIC del Parc Científic de Lleida per a commemorar el Dia Internacional de la Dona. 

Salán impartirà una xerrada en anglès sobre l’enginy (in)visible de les dones inventores que no surten als llibres de text i que, per tant, no han pogut ser models per a les generacions que les segueixen. Es tracta d’una xerrada que vol fer pensar i mostrar que hi ha hagut diferències molt notables de visibilitat i reconeixement entre els homes inventors i les dones inventores.

Aquest esdeveniment, que estava previst per al 8 de març però que es va haver d’ajornar a causa de la crisi sanitària actual, es retransmetrà per YouTube avui 20 de maig a partir de les 19 h. L’activitat té l’objectiu de fer valer la participació de les dones en projectes científics i tecnològics.

A més de Núria Salán, diverses noies estudiants i mentores dels programes Google Code-in i Google Summer of Code explicaran la seva experiència com a dones en el món de la tecnologia. La directora de l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida, Magda Valls, i el gerent del Parc Científic, Miquel Aran, també hi participaran.

Podreu seguir la jornada aquí.

Facebook mail

:: Tornar a la pàgina principal ::

 

 

 

 

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme, 47; 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. Fax +34 932 701 180. informacio@iec.cat - Informació legal


Amb el suport de

Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

i la col·laboració de

Ministerio de Ciencia e Innovación        Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Inici

Institució

Recerca

 

Llengua

 

Publicacions

Arxiu

Serveis

Serveis lingüístics

Transparència