03/04/2020

La Societat Catalana de Tecnologia, filial de l’IEC, impulsa un projecte ciutadà per tal que persones afectades per coronavirus ingressades en un centre sanitari puguin estar acompanyades telemàticament


Neix TelecomuniCAT, una iniciativa solidària impulsada per la Societat Catalana de Tecnologia (SCT), filial de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC), que pretén que persones en situació d’aïllament hospitalari per coronavirus puguin seguir en contacte telemàticament amb famílies i amics durant el procés d’hospitalització.

Amb aquest objectiu, el projecte fa una crida a particulars i a empreses a donar tauletes en bon estat, tant si són noves com de segona mà, per a connectar pacients i famílies. També anima a fer donatius econòmics per a poder-ne comprar a través d’una campanya de micromecenatge.

Els dispositius obtinguts s’enviaran a pacients ingressats i aïllats per la Covid-19 en centres hospitalaris com l’Hospital Clínic, l’Hospital de Bellvitge, el Parc Taulí de Sabadell, l’Hospital Germans Trias i Pujol o l’Hospital Sant Joan de Déu de Martorell. En una segona fase, no es descarta arribar a més equipaments sanitaris. Les donacions de dispositius es poden fer a través d’aquest enllaç.

La iniciativa compta amb el suport desinteressat d’empreses com FibraCAT, Addit.ion Healthcare, BETA, Volarás Volarás i Bertaportasantacana.com, així com de l’Institut Català de la Salut (ICS), la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i l’IEC.

Per a més informació, podeu consultar el web de TelecomuniCAT.  


 

‹‹123456...266