Agenda

dijous  4 juny 2020
18 h
Conferència virtual «Science and identity. Alexander von Humboldt’s search for knowledge in a time of revolutions»

divendres  19 juny 2020
10.30 h
19th MetNet Meeting


:: Més activitats ::
 
03/09/2019
L’IEC reprograma el concert d’homenatge a Pau Casals el 26 de setembre

El dijous 26 de setembre, a les set del vespre, Oscar Alabau al violoncel i Ricard Rovirosa al piano oferiran el concert «Homenatge a Pau Casals. La projecció mundial del Barroc i el violoncel des de Catalunya». El concert, que no es va poder completar el passat mes de juliol a causa de la pluja, clourà el cicle Música al claustre.

Aquest serà el tercer i darrer dels concerts del cicle, que tradicionalment acull l’espai barroc de la Casa de Convalescència, seu de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC). Aquesta vegada, però, l’actuació es farà a la Sala Prat de la Riba de l’IEC.

El cicle d’aquest any ens convidava a escoltar les obres d’alguns compositors catalans que des del Renaixement fins al Barroc van mantenir la qualitat de les seves composicions en l’àmbit internacional i que encara avui ens emocionen amb la seva transtemporalitat, que ens facilita un accés actualitzat a nous mons poètics i sonors.

Amb l’organització dels concerts, l’IEC vol reconèixer i gaudir de la riquesa cultural i artística musical catalana, en un projecte que reforça i convida a compartir la identitat musical amb la d’altres comunitats.

Facebook mail

:: Tornar a la pàgina principal ::

 

 

 

 

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme, 47; 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. Fax +34 932 701 180. informacio@iec.cat - Informació legal


Amb el suport de

Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

i la col·laboració de

Ministerio de Ciencia e Innovación        Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Inici

Institució

Recerca

 

Llengua

 

Publicacions

Arxiu

Serveis

Serveis lingüístics

Transparència