25/03/2019

Es presenta a l’IEC l’edició digital del llibre Manual d’estil. La redacció i l’edició de textos


La presentació digital del llibre Manual d’estil. La redacció i l’edició de textos, que tindrà lloc a l’IEC el proper dimecres 27 de març, a les 18 h, comptarà amb les intervencions de Joandomènec Ros, president de l’Institut d’Estudis Catalans, i de Joan Costa, Ricard Fité i Josep M. Mestres, coautors de l’obra. Costa intervindrà sobre l’obra i l’edició en general i sobre l’aprofitament del Manual d’estil per a tots els professionals, però especialment en la docència. Fité parlarà sobre l’aprofitament de l’obra en els mitjans de comunicació i Josep M. Mestres explicarà el funcionament de l’espai web.

Es tracta de la publicació en línia de la quarta edició en paper del Manual d’estil, amb continguts nous que posaran al dia l’obra i que representen un 8 % més d’informació respecte a la quarta edició. 

El llibre Manual d’estil. La redacció i l’edició de textos és una obra de referència imprescindible per a la redacció i l’edició de textos de registres formals d’estil general, exposa amb nombrosos exemples els diversos passos que segueix un original fins que esdevé un text definitiu. Mostra pas a pas les convencions gràfiques i la disposició formal més adequades a cada tipus de text; exposa amb claredat diverses qüestions lingüístiques —algunes controvertides— i ofereix criteris i eines que són útils per a la redacció o la traducció, la correcció i l’edició de textos. 

Podreu seguir la presentació a través d'aquest enllaç.


 

‹‹123456...266