Agenda

dijous  4 juny 2020
18 h
Conferència virtual «Science and identity. Alexander von Humboldt’s search for knowledge in a time of revolutions»

divendres  19 juny 2020
10.30 h
19th MetNet Meeting


:: Més activitats ::
 
10/11/2010
El Centre Català de la Nutrició de l’Institut d’Estudis Catalans lliurarà divendres els Premis CCNIEC 2010

El Centre Català de la Nutrició de l’Institut d’Estudis Catalans (CCNIEC) entregarà el Premi Ramon Turró en reconeixement d’una trajectòria d’excel·lència en el camp de la nutrició i el Premi CCNIEC a la millor iniciativa de la indústria alimentària, el divendres 12 de novembre, a dos quarts d’una del migdia, a la Sala Prat de la Riba de l’Institut d’Estudis Catalans (carrer del Carme, 47, de Barcelona). Jordi Salas, director del CCNIEC, obrirà l’acte i Santiago Riera, membre de l’IEC, pronunciarà la conferència «Ramon Turró i la recerca en nutrició».

Presidiran l’acte Antoni Plasència, director general de Salut Pública del Departament de Sanitat i Seguretat Social de la Generalitat de Catalunya, i Joan Gené, director general d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries del Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural de la Generalitat de Catalunya.

El CCNIEC és format per tots els grups de recerca reconeguts dedicats a l’alimentació, la nutrició i el metabolisme dels Països Catalans. Creat el 1999, té per objectiu fonamental contribuir a l’avenç de la recerca bàsica i aplicada en nutrició i a millorar la qualitat de la informació i la formació nutricional de la societat.
 

Facebook mail

:: Tornar a la pàgina principal ::

 

 

 

 

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme, 47; 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. Fax +34 932 701 180. informacio@iec.cat - Informació legal


Amb el suport de

Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

i la col·laboració de

Ministerio de Ciencia e Innovación        Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Inici

Institució

Recerca

 

Llengua

 

Publicacions

Arxiu

Serveis

Serveis lingüístics

Transparència