Agenda

dijous  4 juny 2020
18 h
Conferència virtual «Science and identity. Alexander von Humboldt’s search for knowledge in a time of revolutions»

divendres  19 juny 2020
10.30 h
19th MetNet Meeting


:: Més activitats ::
 
10/11/2010
Francesc Xavier Mena apunta les reformes necessàries per superar la crisi

El rescat del sistema financer global i la política econòmica adreçada a apaivagar la caiguda de l’activitat i l’increment de l’atur obliguen a endegar reformes profundes per a dissenyar un nou marc de relacions econòmiques i socials. Així ho va manifestar ahir, dimarts 9 de novembre, el catedràtic d'Economia d'ESADE en la conferència «Els estralls de la crisi econòmica global (2007-2010): lliçons i conseqüències», que es pot veure des de la videoteca de l'IEC.

Amb aquesta conferència, la Societat Catalana d’Economia (SCE), filial de l’IEC, va inaugurar el curs 2010-2011.

Francesc Xavier Mena és catedràtic d’Economia de la Universitat Ramon Llull i professor ordinari d’ESADE. Ha estat director del Departament d’Economia (1992-2000) i dels màsters en Direcció Economicofinancera, en Direcció de Màrqueting i en Direcció de Producció i Operacions d’ESADE. Va ser director del programa PHARE de la Unió Europea als països de l’Est i president de la International Conference on Euro-India Economic Relationship (Nova Delhi). Ha estat professor visitant a diverses escoles de negocis i universitats estrangeres, és membre del Consell Editorial d’Annals of Tourism Research, vocal de la Xarxa Europea de Turisme, vocal del Grup d’Experts sobre Competitivitat Industrial, membre de la Junta de Govern del Col·legi d’Economistes i membre del Comitè d’Avaluació de la Comunitat d’Escoles Europees de Direcció (CEMS).
 

Facebook mail

:: Tornar a la pàgina principal ::

 

 

 

 

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme, 47; 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. Fax +34 932 701 180. informacio@iec.cat - Informació legal


Amb el suport de

Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

i la col·laboració de

Ministerio de Ciencia e Innovación        Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Inici

Institució

Recerca

 

Llengua

 

Publicacions

Arxiu

Serveis

Serveis lingüístics

Transparència