28/09/2010

L’IEC participa en la Fira Internacional del Llibre, LIBER 2010, que se celebra a partir de demà a Barcelona


L’Institut participa en la vint-i-vuitena edició de la Fira Internacional del Llibre, LIBER 2010, que a partir de demà, dimecres 29 de setembre, fins al divendres 1 d’octubre, tindrà lloc al recinte firal de Gran Via de Barcelona (pavelló 1, nivell 0, carrer 0, estand 491). En aquesta cita, l’IEC exposa més d’un centenar d’obres del fons bibliogràfic, entre les quals destaquen les darreres novetats editorials de l’Institut, els llibres sobre llengua i els diversos programes de recerca.

L’acadèmia catalana de les ciències i les humanitats comparteix estand amb l’Euskaltzaindia (Reial Acadèmia de la Llengua Basca), el Consello da Cultura Galega i la plataforma Textos Medievals Catalans.

La fira, que organitza la Federació de Gremis d’Editors d’Espanya i que l’any passat es va celebrar a Madrid, és una de les trobades internacionals més importants de la indústria editorial. És exclusivament professional i genera el volum més gran de negoci en l’àmbit mundial. En aquesta edició participen prop de set-centes editorials i empreses de catorze països.
 


 

‹‹123456...268