Agenda

dijous  4 juny 2020
18 h
Conferència virtual «Science and identity. Alexander von Humboldt’s search for knowledge in a time of revolutions»

divendres  19 juny 2020
10.30 h
19th MetNet Meeting


:: Més activitats ::
 
17/02/2015
Catalunya obté el 81,5 % dels ajuts atorgats a l’Estat espanyol per l’European Research Council

Tal com publica l’Observatori de la Recerca de l’IEC (OR-IEC) al seu blog, en el període 2011-2014, Catalunya ha obtingut vint-i-dos dels vint-i-set ajuts atorgats a l’Estat espanyol ―és a dir, el 81,5 %― en el marc del programa Proof of Concept de l’European Research Council (ERC), un organisme europeu que promou la recerca d’alt nivell a Europa per mitjà de finançament competitiu. Els ajuts, que són de 150.000 euros, premien l’excel·lència i la innovació i es concedeixen a investigadors finançats en alguna convocatòria anterior de l’ERC amb l’objectiu d’ajudar-los a desenvolupar aplicacions comercials de la seva recerca.

Dels cinquanta-nou ajuts que es van concedir en la darrera convocatòria, corresponent al 2014, Catalunya en va rebre sis; aquesta xifra és la mateixa que a França i Israel, i només està per sota dels Països Baixos (onze ajuts) i el Regne Unit (nou ajuts). D’aquests projectes, dos són de l’Institut Català d’Investigació Química (ICIQ), dos del Centre Internacional de Mètodes Numèrics en Enginyeria (CIMNE), un del Centre de Recerca en Agrigenòmica (CRAG) i un altre del Vall d’Hebron Institut d’Oncologia (VHIO).

Facebook mail

:: Tornar a la pàgina principal ::

 

 

 

 

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme, 47; 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. Fax +34 932 701 180. informacio@iec.cat - Informació legal


Amb el suport de

Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

i la col·laboració de

Ministerio de Ciencia e Innovación        Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Inici

Institució

Recerca

 

Llengua

 

Publicacions

Arxiu

Serveis

Serveis lingüístics

Transparència