18/06/2010

Isidor Marí és escollit nou president de la Secció Filològica de l’Institut d’Estudis Catalans


Isidor Marí, llicenciat en filologia catalana per la Universitat de Barcelona (UB) i director de l’Oficina d’Assessorament Lingüístic de l’IEC, ha estat escollit avui, divendres 18 de juny, president de la Secció Filològica de l’Institut d’Estudis Catalans.

El nou Consell de Govern és format, a més, per Gemma Rigau, doctora en filologia romànica per la UB i catedràtica de Filologia Catalana de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), com a vicepresidenta; Ramon Sistac, doctor en filologia catalana per la UB i delegat de l’IEC a Lleida, com a secretari, i Vicent Pitarch, doctor en filologia catalana per la UB i delegat de l’IEC a Castelló, com a tresorer.

Isidor Marí substitueix Joan Martí i Castell, catedràtic de Filologia Catalana de la Universitat Rovira i Virgili, que ha estat president de la Secció Filològica des de l’any 2002 i, per tant, ja no podia optar al càrrec en aquesta ocasió. El Consell de Govern sortint va ser escollit el novembre del 2006 i és format per Joan Martí i Castell, com a president; Isidor Marí, com a vicepresident; Maria Josep Cuenca, com a secretària, i Ramon Sistac, com a tresorer.

El nou Consell de Govern de la Secció Filològica de l’IEC prendrà possessió del càrrec en el Ple del proper 2 de juliol.
 


 

‹‹123456...266