Agenda

dijous  9 juliol 2020
18 h
Debat virtual Les tecnologies en el context educatiu actual. Per a un ús responsable, saludable i ètic

dijous  9 juliol 2020
18.30 h
Presentació del llibre El barrufet gramàtic 

dilluns  13 juliol 2020
16 h
Jornades SCM, Matemàtiques i COVID-19 


:: Més activitats ::
 
07/06/2010
Ernest Maragall va cloure el cicle de conferències «Crisi i recuperació: reformes pendents»

Els punts estratègics en què hauran d'incidir les polítiques en matèria d'educació a Catalunya són: la reconciliació de la societat amb l'educació; el reconeixement dels mestres com a gestors de les emocions dels alumnes, guies d'accés al coneixement i referents vitals i, finalment, la garantia que els professors de tots els nivells educatius tenen una formació adequada. Així ho va manifestar el conseller d'Educació de la Generalitat de Catalunya el dimarts, 8 de juny, a l'IEC, en la conferència «Perspectives de la política educativa i de la formació de capital humà a Catalunya». La conferència es pot veure a la Videoteca de l'IEC.

La conferència de Maragall va cloure el cicle «Crisi i recuperació: reformes pendents», organitzat per la Societat Catalana d’Economia (SCE), filial de l’IEC, que s’ha celebrat al llarg d’aquest semestre. Van presidir l'acte Salvador Giner, president de l’IEC, i Pere Puig, president de la SCE.

El cicle «Crisi i recuperació: reformes pendents» ha consistit en sis conferències, en què experts i acadèmics han abordat l’anàlisi i el debat sobre alguns dels canvis i de les reformes que la nostra economia té pendents. Els ponents han estat Antoni Argandoña, professor de l’IESE Business School; Xavier Vives, professor de l’IESE Business School; Rafael Doménech, economista en cap per a Espanya i Europa del Servei d’Estudis del BBVA; César Molinas, soci fundador de la consultora Multa Paucis, i José García Montalvo, catedràtic de la Universitat Pompeu Fabra.
 

Facebook mail

:: Tornar a la pàgina principal ::

 

 

 

 

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme, 47; 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. Fax +34 932 701 180. informacio@iec.cat - Informació legal


Amb el suport de

Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

i la col·laboració de

Ministerio de Ciencia e Innovación        Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Inici

Institució

Recerca

 

Llengua

 

Publicacions

Arxiu

Serveis

Serveis lingüístics

Transparència