dijous

24

maig


15 h

 

Sala Tibi3_EstHumanitats_S201_20pax, de la Universitat Oberta de Catalunya (avinguda del Tibidabo, 35, Barcelona) 

15 h

Entre els anys 2013 i 2017 l’Agència COST (European Cooperation in Science and Technology) de la Unió Europea va finançar una xarxa acadèmica sobre el tema: «Els nous parlants en l’Europa multilingüe». Gràcies a la participació de més de tres-cents estudiosos de vint-i-vuit països, ha estat una de les xarxes més grans de temàtica sociolingüística. Un pressupost global de 508.000 euros va permetre impulsar l’organització de deu grups de treball, quaranta-cinc jornades, tres simposis i dotzenes de visites d’intercanvi, i ha donat lloc a gairebé tres-centes publicacions entre articles, capítols i llibres.

En aquest acte, Joan Pujolar, president de la Societat Catalana de Sociolingüística, i Maite Puigdevall, líder del grup de treball Speakerness: Subjectivities, Trajectories and Socialisation, explicaran la seva experiència en aquesta iniciativa. La sessió pot ser d’interès per a persones que vulguin conèixer les dinàmiques de finançament de la recerca a la Unió Europea. S’explicarà com s’organitzaven els temes de planificació i gestió, i com els van viure els participants en diversos àmbits.

També es discutirà en quina mesura aquestes iniciatives poden ajudar a fer avançar els camps de coneixement i les carreres acadèmiques dels que hi participen. Bona part de l’esdeveniment tindrà format de seminari.

Organitza: 


Agenda

dijous

30

juny
 

12 h

dilluns

4

juliol
 

18.30 h

dilluns

4

juliol
 

9.30 h

dimarts

5

juliol
 

9 h

divendres

8

juliol
 

9 h

dimarts

12

juliol
 

12 h

dijous

14

juliol
 

19 h

dijous

21

juliol
 

9 h