dijous

8

juny


18 hores

 

Lleida 

18 hores

Per a alimentar el conjunt de la població, l’any 2050 la producció d’aliments s’haurà d’incrementar en un 70 %, i aquest augment només serà possible mitjançant la tecnologia. En aquesta jornada científica es donaran a conèixer les principals línies de treball sobre biotecnologia agrària i les aplicacions directes que poden tenir. Hi intervindran Immaculada Recasens, coordinadora de la Secció de Ciències Agroalimentàries de l’Institut d’Estudis Ilerdencs; Teresa Capell, professora titular de la Universitat de Lleida; Ramon Albajes, catedràtic de la Universitat de Lleida, i Josep Maria Vives, president de la Institució Catalana d’Estudis Agraris (ICEA). La jornada s’emmarca en els actes de celebració del 40è aniversari de la ICEA. 

Organitza: 


Agenda

dijous

30

juny
 

12 h

dilluns

4

juliol
 

18.30 h

dilluns

4

juliol
 

9.30 h

dimarts

5

juliol
 

9 h

divendres

8

juliol
 

9 h

dimarts

12

juliol
 

12 h

dijous

14

juliol
 

19 h

dijous

21

juliol
 

9 h