Agenda

dijous  4 juny 2020
18 h
Conferència virtual «Science and identity. Alexander von Humboldt’s search for knowledge in a time of revolutions»

divendres  19 juny 2020
10.30 h
19th MetNet Meeting


:: Més activitats ::
 
11/05/2010
La neologia centrarà la VIII Jornada de la SCATERM, que tindrà lloc a Vic el 13 de maig

La Societat Catalana de Terminologia (SCATERM), filial de l’IEC, organitza conjuntament amb la Universitat de Vic la Jornada «Terminologia, neologia i traducció», que se celebrarà dijous, 13 de maig, a la Sala Segimon Serrallonga de la Masia Torre dels Frares de la Universitat de Vic (carrer de Perot Rocaguinarda, 17, de Vic).

L’objectiu d’aquesta Jornada és consolidar la capacitat creativa de noves unitats lèxiques amb vista a la normalització i a la continuïtat del català en els àmbits d’especialitat, fet que, segons els organitzadors, «és indissociable de l’enfortiment de l’ús social de la llengua».

La Jornada s’obrirà amb els parlaments de Jaume Martí, president de la SCATERM; M. Carme Sanmartí, degana de la Facultat de Ciències Humanes, Traducció i Documentació de la Universitat de Vic; Francesc Vallverdú, membre de l’IEC i delegat del president de l’IEC per a les societats filials, i Assumpta Fargas, rectora de la Universitat de Vic. Al llarg del dia es pronunciaran ponències i comunicacions i se celebraran dos debats. El balanç i les conclusions de la Jornada seran a càrrec dels coordinadors, Eusebi Coromina i Josep M. Mestres.
 

Facebook mail

:: Tornar a la pàgina principal ::

 

 

 

 

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme, 47; 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. Fax +34 932 701 180. informacio@iec.cat - Informació legal


Amb el suport de

Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

i la col·laboració de

Ministerio de Ciencia e Innovación        Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Inici

Institució

Recerca

 

Llengua

 

Publicacions

Arxiu

Serveis

Serveis lingüístics

Transparència