Agenda

dijous  4 juny 2020
18 h
Conferència virtual «Science and identity. Alexander von Humboldt’s search for knowledge in a time of revolutions»

divendres  19 juny 2020
10.30 h
19th MetNet Meeting


:: Més activitats ::
 
26/04/2010
Joan Manuel Tresserras parla a l'IEC sobre l’espai de cultura i comunicació de la llengua catalana

«L’objectiu de la nostra política és promoure la producció de qualitat i, sobretot, posicionar els productes de cultura catalana en el mercat: cal aconseguir grans èxits comercials que ajudin a trencar els límits de la cultura militant». Amb aquestes paraules s'ha expressat el conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya, Joan Manuel Tresserras, en la conferència «L’espai de cultura i comunicació de la llengua catalana» que ha pronunciat dilluns 26 d’abril, a l’Institut d’Estudis Catalans. La conferència es pot veure des de la videoteca de l'IEC.

La conferència de Tresserras ha obert el cicle «L’acció institucional actual a favor del català» que, organitzat per la Societat Catalans de Sociolingüística (SOCS), té per objectiu analitzar les accions institucionals a favor del català que es posen en marxa des dels diversos departaments de la Generalitat de Catalunya.

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació ha equiparat l'espai català de cultura i comunicació a un ecosistema i ha reivindicat ser considerats un ecosistema íntegre i complet, capaç de tenir vida pròpia. «La qualitat de la nostra producció ha demostrat que és possible convertir-nos en una referència internacional», ha afirmat Tresserras, que ha insistit en la necessitat d'estimular la presència d'aquesta producció en el mercat.

 

Facebook mail

:: Tornar a la pàgina principal ::

 

 

 

 

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme, 47; 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. Fax +34 932 701 180. informacio@iec.cat - Informació legal


Amb el suport de

Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

i la col·laboració de

Ministerio de Ciencia e Innovación        Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Inici

Institució

Recerca

 

Llengua

 

Publicacions

Arxiu

Serveis

Serveis lingüístics

Transparència