Agenda

dijous  4 juny 2020
18 h
Conferència virtual «Science and identity. Alexander von Humboldt’s search for knowledge in a time of revolutions»

divendres  19 juny 2020
10.30 h
19th MetNet Meeting


:: Més activitats ::
 
16/09/2019
M. Teresa Cabré, presidenta de la Secció Filològica de l’IEC, rep el guardó de Membre Internacional del Centre d’Estandardització i Política Lingüística de la Xina

Convidada pel Comitè Nacional de Llengües de la Xina, M. Teresa Cabré, presidenta de la Secció Filològica de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC), ha estat nomenada consellera acadèmica internacional pel Centre d’Estandardització i Política Lingüística de la Xina en la seva visita al país asiàtic en qualitat de catedràtica emèrita de la Universitat Pompeu Fabra i membre de la Secció Filològica, així com per la seva expertesa en els àmbits de la lingüística aplicada, la lexicografia i la terminologia.

Durant la seva estada, ha impartit conferències en diverses universitats de Pequín i Xangai i s’ha reunit amb el Comitè Nacional de Terminologia i amb els responsables de centres institucionals relacionats amb la gestió de llengües, amb els d’estandardització del xinès i amb els dels estudis de llengües estrangeres i traducció de tres universitats.

Amb aquest viatge s’enceta una línia de cooperació en matèria de criteris d’estandardització de les llengües amb l’IEC i diversos projectes d’intercanvi i cooperació entre la Universitat Pompeu Fabra, la Universitat de Llengua i Cultura de Pequín, la Universitat d’Estudis Estrangers de Pequín i la de Xangai.

Facebook mail

:: Tornar a la pàgina principal ::

 

 

 

 

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme, 47; 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. Fax +34 932 701 180. informacio@iec.cat - Informació legal


Amb el suport de

Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

i la col·laboració de

Ministerio de Ciencia e Innovación        Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Inici

Institució

Recerca

 

Llengua

 

Publicacions

Arxiu

Serveis

Serveis lingüístics

Transparència