Agenda

dijous  4 juny 2020
18 h
Conferència virtual «Science and identity. Alexander von Humboldt’s search for knowledge in a time of revolutions»

divendres  19 juny 2020
10.30 h
19th MetNet Meeting


:: Més activitats ::
 
18/04/2016
El Diccionari d’historiadors de l’art català, valencià i balear, guanyador del Premi ACCA 2015

El Diccionari d’historiadors de l’art català, valencià i balear (DHAC), de l’IEC, que aplega en un lloc web els historiadors de l’art català de tots els temps, ha guanyat el Premi ACCA 2015 en la categoria d’iniciatives. Enguany se celebra la XXXII edició d’aquests guardons, que des del 1982 atorga l’Associació Catalana de Crítics d’Art. L’acte de lliurament dels Premis va tenir lloc el dimarts 26 d'abril, a les 19 h, a l’Auditori Meier del MACBA.

El Diccionari d’historiadors de l’art català, valencià i balear és un projecte de l’IEC dirigit per Francesc Fontbona, membre de la Secció Històrico-Arqueològica, i Bonaventura Bassegoda, catedràtic d’història de l’art de la Universitat Autònoma de Barcelona.

El diccionari conté dos tipus d’articles: els que fan referència a historiadors de més edat i als ja traspassats ―encarregats a un especialista actual―, i els que fan referència als historiadors més joves, redactats i signats per ells mateixos. El web permet cercar els historiadors pel seu nom, per àrees de treball o per paraules clau.

Els Premis ACCA 2015, que s’atorguen per votació secreta per part de tots els membres que assisteixen a la seva assemblea general extraordinària, es lliuraran el dia 26 d’abril, a l’auditori del MACBA, i consisteixen en un diploma presidit pel logotip de l’associació que va compondre expressament Joan Miró l’any 1979.

Facebook mail

:: Tornar a la pàgina principal ::

 

 

 

 

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme, 47; 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. Fax +34 932 701 180. informacio@iec.cat - Informació legal


Amb el suport de

Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

i la col·laboració de

Ministerio de Ciencia e Innovación        Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Inici

Institució

Recerca

 

Llengua

 

Publicacions

Arxiu

Serveis

Serveis lingüístics

Transparència