Agenda


:: Més activitats ::
 
03/09/2015
L’Institut d’Estudis Catalans i el Consell de l’Audiovisual de Catalunya col·laboraran en la promoció de l’ús del català

El president de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC), Joandomènec Ros, i el president del Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC), Roger Loppacher, van signar, el 3 de setembre, un conveni marc de col·laboració per a la promoció i l’enfortiment de l’ús de la llengua catalana en el marc del sistema de comunicació audiovisual català. El conveni preveu la col·laboració de les dues entitats en projectes d’interès comú, en tot allò que fa referència a l’ús del català i a fomentar la recerca, la promoció i l’enfortiment del sistema català de comunicació.

L’IEC i el CAC col·laboraran en l’elaboració de projectes i estudis relacionats amb l’àmbit de la comunicació audiovisual en llengua catalana; fomentaran i promouran punts de trobada entre els investigadors i els agents del sector de la comunicació audiovisual, i mesures per a millorar l’ús de la llengua catalana en l’àmbit del sistema català de comunicació.

L’IEC, com a institució acadèmica que té per objecte l'alta investigació científica i, principalment, la de tots els elements de la cultura catalana, té entre les seves finalitats establir la normativa de la llengua catalana i vetllar perquè el procés de normalització d’aquesta llengua sigui coherent arreu del seu àmbit lingüístic.

El CAC és l’autoritat independent de regulació de la comunicació audiovisual de Catalunya. Té com a finalitat vetllar pel compliment de la normativa aplicable als prestadors de serveis de comunicació audiovisual, tant els públics com els privats, així com la preservació i la normalització de la llengua i la cultura catalanes.
 

Facebook mail

:: Tornar a la pàgina principal ::

 

 

 

 

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme, 47; 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. Fax +34 932 701 180. informacio@iec.cat - Informació legal


Amb el suport de

Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

i la col·laboració de

Ministerio de Ciencia e Innovación        Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Inici

Institució

Recerca

 

Llengua

 

Publicacions

Arxiu

Serveis

Serveis lingüístics

Transparència