Agenda

dilluns  6 juliol 2020
18.30 h
Discurs de presentació de Josep Anton Muñoz

dijous  9 juliol 2020
18 h
Debat virtual Les tecnologies en el context educatiu actual. Per a un ús responsable, saludable i ètic

dijous  9 juliol 2020
18.30 h
Presentació del llibre El barrufet gramàtic 

dilluns  13 juliol 2020
16 h
Jornades SCM, Matemàtiques i COVID-19 


:: Més activitats ::
 
28/07/2015
David Serrat, Jaume Bertranpetit i Jordi Galí, distingits amb la Medalla Narcís Monturiol

David Serrat, secretari científic de l’Institut d’Estudis Catalans; Jaume Bertranpetit, membre de la Secció de Ciències Biològiques de l’IEC, i Jordi Galí, membre de la Secció de Filosofia i Ciències Socials de l’Institut, han estat reconeguts amb la Medalla Narcís Monturiol, guardó instituït per la Generalitat de Catalunya l’any 1982 i que reconeix el mèrit científic i tecnològic de persones i entitats que han contribuït de manera destacada al desenvolupament de la ciència i la tecnologia a Catalunya. El Govern va aprovar el 28 de juliol la concessió de la Medalla i de la Placa Narcís Monturiol a setze personalitats i tres institucions.

David Serrat és doctor en geologia i catedràtic de Geodinàmica Externa a la Universitat de Barcelona. La seva recerca se centra, per una banda, en la geomorfologia glacial al Pirineu, a la Patagònia, a la Terra del Foc i a l’Antàrtida, i, per l’altra, en la geoarqueologia dels jaciments del Toll-Teixoneres i l’Esquerda.

Jaume Bertranpetit és catedràtic de Biologia a la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i investigador en biologia evolutiva, especialment en evolució humana a partir de la informació del genoma. S’ha centrat en l’estudi i la comprensió de la diversitat del genoma humà, ha treballat en poblacions de tot el món i especialment en la tasca de comprendre com la selecció natural ha modelat l’evolució a partir de les empremtes deixades al genoma.

Jordi Galí és doctor en economia pel Massachusetts Institute of Technology (MIT). Ha estat professor a les universitats de Colúmbia i Nova York. Actualment és director del Centre de Recerca en Economia Internacional (CREI), catedràtic de la UPF i professor investigador de la Barcelona Graduate School of Economics (Barcelona GSE). Les seves principals contribucions analitzen la naturalesa de les fluctuacions econòmiques i el disseny òptim de la política monetària.
 

Facebook mail

:: Tornar a la pàgina principal ::

 

 

 

 

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme, 47; 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. Fax +34 932 701 180. informacio@iec.cat - Informació legal


Amb el suport de

Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

i la col·laboració de

Ministerio de Ciencia e Innovación        Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Inici

Institució

Recerca

 

Llengua

 

Publicacions

Arxiu

Serveis

Serveis lingüístics

Transparència