Torna a les notícies
Ernest Maragall va cloure el cicle de conferències «Crisi i recuperació: reformes pendents»
07/06/2010

Els punts estratègics en què hauran d'incidir les polítiques en matèria d'educació a Catalunya són: la reconciliació de la societat amb l'educació; el reconeixement dels mestres com a gestors de les emocions dels alumnes, guies d'accés al coneixement i referents vitals i, finalment, la garantia que els professors de tots els nivells educatius tenen una formació adequada. Així ho va manifestar el conseller d'Educació de la Generalitat de Catalunya el dimarts, 8 de juny, a l'IEC, en la conferència «Perspectives de la política educativa i de la formació de capital humà a Catalunya». La conferència es pot veure a la Videoteca de l'IEC.

La conferència de Maragall va cloure el cicle «Crisi i recuperació: reformes pendents», organitzat per la Societat Catalana d’Economia (SCE), filial de l’IEC, que s’ha celebrat al llarg d’aquest semestre. Van presidir l'acte Salvador Giner, president de l’IEC, i Pere Puig, president de la SCE.

El cicle «Crisi i recuperació: reformes pendents» ha consistit en sis conferències, en què experts i acadèmics han abordat l’anàlisi i el debat sobre alguns dels canvis i de les reformes que la nostra economia té pendents. Els ponents han estat Antoni Argandoña, professor de l’IESE Business School; Xavier Vives, professor de l’IESE Business School; Rafael Doménech, economista en cap per a Espanya i Europa del Servei d’Estudis del BBVA; César Molinas, soci fundador de la consultora Multa Paucis, i José García Montalvo, catedràtic de la Universitat Pompeu Fabra.