Torna a les notícies
L’IEC fa un homenatge als seus membres majors de vuitanta anys
Secció: General
22/12/2023

El claustre de l’IEC va acollir, el dimecres 20 de desembre, un acte de reconeixement als membres emèrits i corresponents majors de vuitanta anys que, amb la seva col·laboració, han ajudat a impulsar la institució. Teresa Cabré, presidenta de l’IEC, va subratllar que els homenatjats «aporten saviesa, experiència i una mirada global imprescindible».

Una setantena de membres de l’IEC han estat reconeguts pel que aporten i representen per a la comunitat acadèmica i científica catalana. La presidenta Teresa Cabré ho va explicar així: «Són una baula i cada baula és una peça imprescindible. Aporten saviesa, experiència i una mirada global». «Als membres, els demanem compromís, rellevància i certa disponibilitat, i avui som aquí per la rellevància dels nostres membres, però també, per tot el temps que han dedicat a la institució».

 

En representació dels homenatjats va parlar Manuel Castellet, que es va mostrar molt agraït per l’acte: «És un honor ser un membre de l’IEC, i estem satisfets pel que hi aportem: hem treballat en projectes estructurals, hem tirat endavant iniciatives pròpies, com publicacions, i donem la nostra opinió raonada sempre que ens la demanen».

 

Els membres van rebre una rajola commemorativa, en la qual se’ls agraeix la seva «lleialtat i dedicació».

 

L’acte va comptar amb la presència de Joaquim Agulló, Josep Amat, Albert Balcells, Anna Cabré, Manuel Castellet, Gaspar Feliu, Francesc González i Sastre, Ricard Guerrero, Albert Jané, Manuel Jorba, Francesc Xavier Llimona, Pere Lluís Font, Abel Mariné, Jordi Mir, José Antonio Pascual, Joaquim Rafel, Josep Enric Rebés i Solé, Vicent Pitarch, Francesc Serra, Jaume Terrades, Joan Veny i Maria Dolors Bramon.