Tauler


S’obre el període d’inscripció per a participar als III Premis Blocs Catalunya

Enllaços recomanats

Convocatòries
S’obre el període d’inscripció per a participar als III Premis Blocs Catalunya

 
 

Des del 26 d’abril fins al 14 de juny, STIC.cat obre el període d’inscripció per a participar als III Premis Blocs Catalunya. S’hi poden presentar tots els blocs escrits en català que pertanyin a alguna de les categories següents: blocs corporatius, blocs personals, blocs de cultura, blocs d’educació, blocs de format audiovisual (fotoblocs, podcasts i videoblocs), blocs de literatura (premi Lletra de la Universitat Oberta de Catalunya), blocs polítics i blocs TIC. A més, enguany s’han ampliat les categories amb els blocs gastronòmics i els blocs d’esports.

Finalment s’atorgarà el Premi Especial STIC.cat, que l’associació lliura a l’entitat, institució o persona que ha realitzat accions especials a la Xarxa o mitjançant la Xarxa. La presentació de la tercera edició dels Premis es va dur a terme el dia 8 d’abril a la seu de l’IEC.

Una vegada acabat el període d’inscripció, s’inicia el període de votació, que comença el 17 de juny i s’acaba el 9 de setembre. El sistema de votació es fa en dues fases: una per mitjà de la Xarxa, en què els internautes escullen els millors blocs per votació popular; i l’altra, en què els membres del jurat oficial decideixen quins són els blocs guanyadors a partir dels finalistes que s’han votat des de la Xarxa. El jurat d’enguany està compost per diferents personalitats que representen entitats o institucions, entre els quals destaca el president del Parlament, Ernest Benach.

L’acte de lliurament dels Premis Blocs se celebrarà el proper 1 d’octubre a Mataró, al nou l’edifici del parc científic i de la innovació Tecnocampus Mataró-Maresme.

ENLLAÇOS RECOMANATS


Butlletí de la Xarxa CRUSCAT


CONVOCATÒRIES

L’Institut d’Estudis Catalans convoca una plaça de redactor/a per a col·laborar en l’elaboració de la segona edició del Diccionari manual de la llengua catalana.

Més informació


L’Institut d’Estudis Catalans convoca, a torn obert, una plaça d’editor/a de revistes científiques. En dependència directa del cap del Servei Editorial, l’objecte d’aquest lloc de treball consisteix en la gestió, la coordinació i la supervisió de totes les fases del procés d’edició de les revistes científiques de l’IEC.

Més informació