Tauler


El 18 de març se celebren les proves Cangur de matemàtiques

Enllaços recomanats

Convocatòries
El 18 de març se celebren les proves Cangur de matemàtiques

 

La Societat Catalana de Matemàtiques (SCM), filial de l’IEC, organitza el proper 18 de març les proves Cangur de matemàtiques a Andorra i Catalunya, i el 25 de març, al País Valencià. La prova consisteix a resoldre trenta problemes matemàtics en una hora i un quart, i té per objectiu estimular l’aprenentatge de les matemàtiques i atreure el màxim nombre de centres educatius i alumnes per a una activitat científica.

Enguany, s’hi han inscrit 22.491 alumnes de secundària procedents de 635 centres dels diferents territoris de llengua catalana, força més que l’any passat, en què hi van participar 21.498 alumnes procedents de 591 centres educatius. Els resultats de les proves Cangur es faran públics a final de març i l’activitat clourà amb un acte solemne d’entrega de premis a la Universitat Ramon Llull, que comptarà amb la presència de José Montilla, president de la Generalitat de Catalunya.

Les proves Cangur se celebren alhora als diversos països d’Europa, Àsia i Amèrica que formen part de l’associació internacional Le Kangarou sans Frontières. La Societat Catalana de Matemàtiques, que organitza les proves des del 1996, representa Andorra, Catalunya i el País Valencià.
ENLLAÇOS RECOMANATS


Butlletí de la Xarxa CRUSCAT


CONVOCATÒRIES


L’Institut d’Estudis Catalans convoca, a torn obert, una plaça d’editor/a de revistes científiques. En dependència directa del cap del Servei Editorial, l’objecte d’aquest lloc de treball consisteix en la gestió, la coordinació i la supervisió de totes les fases del procés d’edició de les revistes científiques de l’IEC.

Més informació