Tauler

L’IEC fa una crida per unir-se a la iniciativa «Televisió sense fronteres»

Enllaços recomanats

Convocatòries
L’IEC fa una crida per unir-se a la iniciativa «Televisió sense fronteres»

 

L’Institut fa una crida per adherir-se a la campanya «Televisió sense fronteres», que pretén recollir cinc-centes mil firmes per portar al Congrés una iniciativa legislativa popular que legalitzi les emissions de TV3 al País Valencià. L’objectiu principal és aconseguir que tant les ràdios com les televisions autonòmiques es puguin veure i escoltar a d’altres comunitats que comparteixen la mateixa llengua, i evitar així situacions com la de TV3 a València, on els repetidors d’aquesta cadena estan tancats des de fa dos anys.

El projecte de llei es presenta a la Mesa del Congrés dels Diputats avalat per un grup de persones de prestigi reconegut que fan d’impulsores del projecte, i a partir d’aleshores es disposa d’un màxim de nou mesos per a recollir un mínim de 500.000 signatures vàlides en el conjunt de l’Estat espanyol.

L’IEC ja s’hi ha adherit en tant que institució, i tothom que s’hi vulgui adherir a títol personal té a disposició els formularis d’inscripció a la centraleta de la Casa de Convalescència (carrer del Carme, 47, Barcelona) i a les dependències de les societats filials de l’IEC (Maria Aurèlia Capmany, 14, Barcelona).


ENLLAÇOS RECOMANATS


Butlletí de la Xarxa CRUSCAT


CONVOCATÒRIES


L’Institut d’Estudis Catalans convoca, a torn obert, quatre places de corrector/a de textos, de caràcter temporal per al Servei Editorial, amb una durada aproximada de quatre mesos.

Més informació


L’Institut d’Estudis Catalans convoca, a torn obert, una plaça de corrector/a de textos, de caràcter temporal per al Servei Editorial, amb una durada aproximada de quatre mesos.

Més informació


L’Institut d’Estudis Catalans convoca, a torn obert, una plaça de cap del Servei Editorial.

Més informacióL’Institut d’Estudis Catalans convoca, a torn obert, una plaça d’editor/a de revistes científiques.

Més informació