TaulerImatges per al web Protecció de Sòls

Premis per als Treballs de Recerca de Batxillerat sobre Física

Premi Albert Dou de matemàtiques 2012

Enllaços recomanats

 

Imatges per al web Protecció de Sòls

Amb l’objectiu de posar a l’abast de tothom ―en especial, dels estudiants― imatges de sòls al web de l’IEC Protecció de Sòls de Catalunya - les Illes Balears / Principat d’Andorra, la Institució Catalana d’Estudis Agraris (ICEA) convida a enviar imatges a tothom que hi vulgui participar. Es demanen, preferentment, imatges de sòls dels territoris de llengua catalana, tot i que no exclusivament. Les imatges estaran sota una llicència Creative Commons. Al web de la ICEA s’especifica quines imatges es necessiten.

Premis per als Treballs de Recerca de Batxillerat sobre Física

La Societat Catalana de Física (SCF), filial, de l’IEC, convoca la desena edició d’aquests premis, que tenen per objectiu estimular els joves a iniciar-se en la recerca sobre temes de física. Els Premis s’adrecen als estudiants que estiguin cursant l’últim curs de batxillerat en els centres d’ensenyament, públics o privats, d’Andorra, Catalunya, les Illes Balears i el País Valencià. El termini per a participar-hi és el 10 de maig de 2012 i hi haurà dos premis de sis-cents euros. Consulteu les bases al web de la SCF.

 

Premi Albert Dou de matemàtiques 2012

La Societat Catalana de Matemàtiques (SCM), filial de l’IEC, ofereix el Premi Albert Dou, dotat amb dos mil cinc-cents euros, a un treball publicat o realitzat en els últims dos anys que contribueixi a fer visible la importància de les matemàtiques en el nostre món, a transmetre el coneixement d’aquesta disciplina científica a un públic més ampli que els mateixos especialistes, i a promoure tot el que pugui ajudar a incrementar el prestigi de les matemàtiques en la nostra societat. El termini per a presentar els treballs és el 30 de maig de 2012. Consulteu les bases al web de la SCM.ENLLAÇOS RECOMANATS


Butlletí de la Xarxa CRUSCATweb de l'IECweb de l'IEC
s