Tauler

El Codi internacional de nomenclatura zoològica ja es pot consultar a la Xarxa 

Enllaços recomanats

Convocatòries
El Codi internacional de nomenclatura zoològica ja es pot consultar a la Xarxa 

El programa de recerca «Diccionari de ciència i tecnologia», de la Secció de Ciències i Tecnologia de l’IEC, ha realitzat l’edició en línia del Codi internacional de nomenclatura zoològica, el qual estableix les pautes que cal seguir per a denominar qualsevol unitat taxonòmica a què pertany un animal. 

Al lloc web de l’edició en línia, també es pot consultar l’edició anglesa de l’obra de l’any 2000, realitzada per la Comissió Internacional de Nomenclatura Zoològica, i la traducció al català de l’any 2003, a cura de Xavier Bellés, membre de la Secció de Ciències Biològiques de l’Institut. 

A més de consultar aquestes edicions, el web de l’edició en línia permet fer cerques sobre el glossari de l’obra, el qual ha estat enriquit amb les equivalències documentades en l’edició anglesa, i accedir a la versió catalana de manera directa.
 
ENLLAÇOS RECOMANATS


Butlletí de la Xarxa CRUSCAT
CONVOCATÒRIES

L’Institut d’Estudis Catalans convoca tres places de redactor/a per a col·laborar en l’elaboració de la segona edició del Diccionari manual de la llengua catalana.

Més informació


L’Institut d’Estudis Catalans (IEC) convoca una beca per a col·laborar en les tasques pròpies
del Servei de Correcció Lingüística.

Més informació