Tauler

PuntCAT celebra el seu tercer aniversari amb bones xifres

Premi Catalunya del Nord 2009

Enllaços recomanats

Convocatòries
PuntCAT celebra el seu tercer aniversari amb bones xifres

 

La Fundació PuntCAT, creada amb la participació de l’IEC, compleix tres anys de vida amb prop de trenta-cinc mil dominis registrats, entre els quals s’hi troben nombroses empreses, tant catalanes com de fora, (google.cat, yahoo.cat, clickair.cat, www.codorniu.cat, freixenet.cat...) i diversos bancs i caixes. L’últim any .cat ha crescut un 15 % i això també ha permès reduir costos i abaixar el preus a la meitat respecte l’any passat.

De cara al futur, el domini .cat preveu aportar més seguretat als usuaris, tant pel que fa a les consultes bancàries com al comerç electrònic; i continuarà desenvolupant tecnologia pròpia, com ara el robot explorador de la xarxa.cat, que està a punt de ser exportat a altres dominis.

De fet, puntCAT ja és una referència per a altres dominis, com ho demostra l’interès de la comunitat internacional pel que fa a les polítiques i reglaments del .cat, o el fet de ser ponents convidats a la South Summer School on Internet Governance, que se celebrarà a Buenos Aires l’abril vinent.

Premi Catalunya del Nord 2009

Aquells que vulguin participar al Premi Catalunya del Nord de l’IEC 2009 hauran d’enviar el seus treballs abans del 15 de març de 2009 a la Delegació de Perpinyà de l’Institut (Casa dels Països Catalans, Universitat de Perpinyà Via Domícia, camí de la Passió Vella, F-66860 Perpinyà Cedex).

Aquest guardó s’atorga al millor estudi, treball o document destinat a l’ensenyament del català a qualsevol nivell i al coneixement de la Catalunya del Nord o de qüestions que l’afecten. La dotació del premi és tres mil euros, que aporta la Delegació territorial de Perpinyà de l’IEC, i la publicació de l’obra guanyadora.

El premi es lliurarà a Perpinyà durant la Nit Literària de Sant Jordi 2009.

Consulta les bases:ENLLAÇOS RECOMANATS


Butlletí de la Xarxa CRUSCAT
CONVOCATÒRIES


L’Institut d’Estudis Catalans convoca, a torn obert, una plaça de corrector/a de textos per al Servei Editorial.

Més informació


L’Institut d’Estudis Catalans convoca, a torn obert, una plaça de gestor/a de la informació per al Gabinet
de la Presidència.

Més informació


L’Institut d’Estudis Catalans convoca, a torn obert, una plaça d’administratiu per al Gabinet de la
Presidència.

Més informació


L’Institut d’Estudis Catalans convoca una plaça d’auxiliar de botiga per al Servei Editorial de la institució.

Més informació