Número 246
abril 2020

Alta/baixa butlletí  Seguiu l'IEC a Twitter  facebook

La Societat Catalana d’Economia, filial de l’IEC, convoca el I Premi Miquel Biada i Bunyol

La Societat Catalana d’Economia (SCE), filial de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC), convoca el I Premi Miquel Biada i Bunyol, per a la millor obra, treball, tesi doctoral o estudi sobre infraestructures, des de les perspectives econòmica, històrica, financera o social, publicat en els anys 2018, 2019 o 2020 o bé inèdit. L’objectiu és reconèixer i estimular els esforços per a assolir una investigació de més qualitat en el camp de les infraestructures.

El Premi pot recaure en persones tant de dins com de fora de les terres del nostre comú patrimoni lingüístic i cultural, i pot ésser redactat en català, espanyol, anglès, francès o italià.

La dotació del Premi és de sis mil euros (6.000 €). En el cas que el treball sigui col·lectiu, la dotació econòmica es repartirà de la mateixa manera entre tots els autors. Si el Premi es declara desert o no s’adjudica, la SCE podrà destinar els diners a subvencionar un estudiós o estudiosa perquè prepari un treball d’investigació sobre infraestructures, sota la direcció d’un membre del jurat o de la Junta de Govern. Aquest treball serà publicat per la Societat Catalana d’Economia.

El lliurament del Premi es farà durant el primer semestre del 2021, en un acte acadèmic que inclourà una conferència a càrrec de la persona o persones guardonades.

Tots els treballs que vulguin optar al Premi s’han d’adreçar a l’atenció de la Secretaria del Premi Miquel Biada i Bunyol (Societat Catalana d’Economia, Institut d’Estudis Catalans, carrer del Carme, 47, 08001 Barcelona), o a l’adreça electrònica sce@iec.cat abans del 30 de novembre de 2020.

Més informació aquí. 

Notícies

* L’Institut d’Estudis Catalans en temps de pandèmia

* Sant Jordi a casa, però llegint

* La Fundació Mercè Rodoreda acosta la lectura a les llars, biblioteques i centres escolars

* L’IEC participa en l’informe europeu Un sistema alimentari sostenible per a la UE

* La Societat Catalana de Tecnologia, filial de l’IEC, impulsa un projecte ciutadà per tal que persones afectades per coronavirus ingressades en un centre sanitari puguin estar acompanyades telemàticament

* L’IEC lamenta la mort de Jocelyn N. Hillgarth, membre corresponent de la Secció Històrico-Arqueològica

* L’IEC lamenta la mort de la filòloga Núria Aramon i Stein, vinculada a l’Institut durant molts anys

* Oberta la convocatòria del Premi Ferran Sunyer i Balaguer (2021)

* La Societat Catalana d’Economia, filial de l’IEC, convoca el I Premi Miquel Biada i Bunyol

* Els premis de la Societat Catalana de Biologia reconeixeran els professionals i treballs que més han contribuït a les ciències biològiques del 2019

* L’exposició «Científiques catalanes 2.0», en línia

* Ja es pot consultar en línia el Petit atles lingüístic del domini català

* Rodoreda a Benet i Jornet: «I Aloma és alguna cosa més que una pura instintiva»

* L’Associació Catalana de Sociologia, filial de l’IEC, participa en la hackató paneuropea contra el coronavirus #EUvsVirus

* Un món més silenciós en temps de confinament


Butlletins anteriors

Pàgina principal de l'IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme, 47; 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. Fax +34 932 701 180. comunicacio@iec.cat - Informació legal

Subscriure-us o Donar-vos de baixa