Número 257
maig 2021
ISSN 2013-4630
Alta/baixa butlletí  Seguiu l'IEC a Twitter  facebook

Treballs de Sociolingüística Catalana. Volum 31: L’estandardologia comparada: teoria i pràctica (juliol 2021)
Obra editada per la Societat Catalana de Sociolingüística.

 

Treballs de Sociolingüística Catalana (TSC) és una publicació anual de la Societat Catalana de Sociolingüística, filial de l’Institut d’Estudis Catalans. TSC es publica des del 1977 i és l’anuari d’aquesta societat, que abans s’anomenava Grup Català de Sociolingüística. D’acord amb els objectius estatutaris de la Societat, TSC estimula i reflecteix la recerca en sociolingüística, entesa en el sentit ampli i integrador que l’ha caracteritzada en els països de llengua catalana. Són, doncs, benvinguts a la revista tots els articles i col·laboracions inèdits dins dels camps de la sociologia de la llengua, l’antropologia de la llengua, el variacionisme, la psicologia social de la llengua, la política i planificació lingüístiques i el dret lingüístic, etc., especialment els referits a la nostra àrea lingüística i als processos de normalització lingüística, de manera preferent en llengua catalana. Els destinataris de la revista són tant els especialistes en sociolingüística, dins i fora dels àmbits universitaris, com els ciutadans amatents a conèixer en profunditat la situació sociolingüística als nostres països.

En aquest número dedicat a la teoria i la pràctica de l’estandardologia comparada hi han participat Emili Boix, Joan Costa, Carla Amorós, Josep-Àngel Mas, Laia Benavent, Anna Pineda, Ane Odria, Xoán Carlos Lagares, Miren Azkarate, Elixabete Perez, Miquel Àngel Pradilla, Pere Comellas, Maria Carme Junyent, Adéla Kotátková, Maribel Serrano, Xisca Castell, Joan Melià, Maria del Mar Vanrell i Ivan Solivellas.

 

 

Piula aquesta notícia Facebook mail


Novetats bibliogràfiques

 
La dramatúrgia catalana al segle XXI, balanç crític - Edició a cura d’Aïda Ayats i Francesc Foguet
 
 
Treballs de Sociolingüística Catalana. Volum 31: L’estandardologia comparada: teoria i pràctica (juliol 2021) - Obra editada per la Societat Catalana de Sociolingüística.
 
 

Butlletins anteriors

Pàgina principal de l'IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme, 47; 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. Fax +34 932 701 180. comunicacio@iec.cat - Informació legal

Subscriure-us o Donar-vos de baixa