Número 212
setembre 2016
ISSN 2013-4630
Alta/baixa butlletí  Seguiu l'IEC a Twitter  facebook

Les libčl·lules de Catalunya
Oxygastra, Grup d’Estudi dels Odonats de Catalunya – Institució Catalana d’Histňria Natural, 2016

 

Les libèl·lules de Catalunya és la primera monografia sobre els odonats al nostre país. L’obra és el resultat de deu anys de treball de camp fet de manera desinteressada pels membres del grup Oxygastra, pertanyent a la Institució Catalana d’Història Natural (ICHN), filial de l’IEC. L’elaboració de Les libèl·lules de Catalunya ha rebut el suport de l’IEC, del Departament de Territori i Sostenibilitat, de la Fundació Mascort i d’altres patrocinadors particulars, i ha estat publicada per l’editorial Brau.

El llibre conté, entre d’altres, els antecedents històrics en l’estudi dels odonats a Catalunya, a més de fitxes de setanta espècies catalogades amb informació com les àrees de distribució, els hàbitats, els períodes d’activitat i vol, l’ecologia i el comportament, i el valor que tenen com a indicadors de qualitat ecològica en els biòtops on es troben. També inclou les principals àrees d’interès odonatològic i l’estat de conservació de les espècies.

 

 

Piula aquesta notícia Facebook mail


Novetats bibliogràfiques

 
Les libčl·lules de Catalunya - Oxygastra, Grup d’Estudi dels Odonats de Catalunya – Institució Catalana d’Histňria Natural, 2016
 
 
Ramon Llull: savi, educador i reformador - Societat d’Histňria de l’Educació dels Paďsos de Llengua Catalana
 
 

Butlletins anteriors

Pàgina principal de l'IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme, 47; 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. Fax +34 932 701 180. comunicacio@iec.cat - Informació legal

Subscriure-us o Donar-vos de baixa