Número 192
novembre 2014
ISSN 2013-4630
Alta/baixa butlletí  Seguiu l'IEC a Twitter  facebook

Actes d'Història de la Ciència i de la Tècnica
Vol. 6

 

Actes d’Història de la Ciència i de la Tècnica és la revista internacional de la Societat Catalana d’Història de la Ciència i de la Tècnica, filial de l’Institut d’Estudis Catalans, que s’edita digitalment i està dedicada a la història de la ciència, la medicina i la tecnologia des de l’antiguitat fins al present. En aquest darrer número, la revista publica quatre articles, dues ressenyes i la descripció de l’Arxiu Ramón Ortiz Fornaguera.

Els articles que s’inclouen en aquest número són: «L’assistència sanitària a la ciutat de València durant la Guerra Civil espanyola (1936-1939)», de Xavier García Ferrandis; «Patents, formació industrial i iniciatives empresarials de substrat químic a la ciutat d’Alcoi durant el segle XIX», de Lluís Garrigós, Georgina Blanes, Carlos Millán, Antoni de Martí i Franquès i Felix Torres Amat; «Ciència i dissidència religiosa a la Catalunya d’inici del segle XIX», d’Agustí Camós Cabeceran, i «El discurs de l’energia. L’herència de Thomas Young», d’Enric Pérez i Nemrod Carrasc.

Actes d’Història de la Ciència i de la Tècnica és una revista que proporciona accés lliure immediat als seus continguts per mitjà del seu URL (http://revistes.iec.cat/index.php/AHCT), abans que siguin publicats en paper, basant-te en el principi que el fet de posar la recerca a disposició del públic de manera gratuïta afavoreix l’intercanvi global de coneixement.
 

 

 

Piula aquesta notícia Facebook mail


Novetats bibliogràfiques

 
Contributions to Science - Vol.9 Núm. 2
 
 
Actes d'Història de la Ciència i de la Tècnica - Vol. 6
 
 
Catalan Social Sciences Review - Núm. 4
 
 

Butlletins anteriors

Pàgina principal de l'IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme, 47; 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. Fax +34 932 701 180. comunicacio@iec.cat - Informació legal

Subscriure-us o Donar-vos de baixa