Número 235
març 2019
ISSN 2013-4630
Alta/baixa butlletí  Seguiu l'IEC a Twitter  facebook

Alimentació i nutrició a Catalunya: industrials, productors i científics
A cura de Jordi Salas-Salvadó, Montserrat Barbany i Abel Mariné

 

L’obra està dividida en dues parts: en la primera s’explica la història de famílies o nissagues, personatges o empreses que amb la seva emprenedoria i visió de futur van ser clau en el desenvolupament de l’agroalimentació a Catalunya. A través d’exemples ben significatius, el llibre parla de quins han estat els condicionants del desenvolupament d’algunes indústries alimentàries, creadores de marques que han destacat per la seva internacionalització, la capacitat de lideratge o la innovació. 

En la segona part es ret homenatge a diferents científics o personatges històrics de casa nostra que han estat capdavanters en l’evolució de les ciències de l’alimentació i la nutrició, tant en aspectes bàsics com aplicats, i que han deixat petjada en el nostre país i també en l’àmbit internacional.

Aquest llibre ha estat editat per l’Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació i el Centre Català de la Nutrició de l’Institut d’Estudis Catalans.

 

 

Piula aquesta notícia Facebook mail


Novetats bibliogràfiques

 

 

Els heteròpters de Catalunya - ICHN
 
 
L'univers vivent d'Hildegarda de Bingen : perspectives filosòfiques - Georgina Rabassó
 
 
Alimentació i nutrició a Catalunya: industrials, productors i científics - A cura de Jordi Salas-Salvadó, Montserrat Barbany i Abel Mariné
 
 

Butlletins anteriors

Pàgina principal de l'IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme, 47; 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. Fax +34 932 701 180. comunicacio@iec.cat - Informació legal

Subscriure-us o Donar-vos de baixa