IEC Llengua - Secció Filològica
 

Notícies


10/12/2018

La Secció Filològica felicita Germà Colón en el seu norantè aniversari

El 30 de novembre passat, una representació de la Secció Filològica de l’IEC va fer una visita a Germà Colón, membre de la Secció, amb motiu del seu norantè aniversari. Hi van assistir M. Teresa Cabré, Ramon Sistach i Mila Segarra, presidenta, vicepresident i secretària de la Secció, respectivament; els membres Joan A. Argenter, Jordi Mir, Josep Moran, Joaquim Rafel i Joan Veny; Gemma Boada, tècnica dels projectes de recerca que dirigeix Germà Colón, i Lluïsa Castellón, secretària de la Secció.

En el decurs de la visita, se li va lliurar un obsequi i un document amb els missatges dels membres que no havien pogut participar-hi i que havien enviat escrits de felicitació.

Germà Colón (Castelló de la Plana, 1928), lingüista i considerat un dels màxims exponents de la filologia romànica i la lexicologia catalana, és catedràtic emèrit a la Universitat de Basilea i va ser professor a la Universitat d’Estrasburg i a la Universitat de Barcelona. El 1966 ingressà com a membre corresponent de la Secció Filològica de l’IEC, fins que el 1993 passà a numerari.

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme, 47; 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. Fax +34 932 701 180. informacio@iec.cat - Informació legal
Amb el suport i la col·laboració de

Departament de cultura. Generalitat de Catalunya Fundació la Caixa