Número 248
juny 2020
ISSN 2013-4630
Alta/baixa butlletí  Seguiu l'IEC a Twitter  facebook

Els aliments
A cura de Jordi Salas-Salvadó

 

La producció i transformació dels aliments i la seva sostenibilitat en un món canviant, els elements que proporcionen seguretat alimentària i els condicionants d’una alimentació correcta per a assegurar un bon estat nutricional són temes d’alt interès en la nostra societat. Les àrees de coneixement que estudien tots aquests aspectes entorn dels aliments i l’alimentació estan completament interrelacionades. En aquest context multidisciplinari, com no podia ser de cap altra manera, neix aquest llibre que teniu a les mans: un recull de conferències en què diferents acadèmies i instituts de Catalunya han tractat temes d’interès actual relacionats amb els aliments i l’alimentació, amb la participació de professionals de formació i interessos diversos però complementaris.

 

 

Piula aquesta notícia Facebook mail


Novetats bibliogràfiques

 
Els aliments - A cura de Jordi Salas-Salvadó
 
 
El somni blau. Estudi dels somnis en la narrativa de Mercè Rodoreda - Eva Comas Arnal
 
 

Butlletins anteriors

Pàgina principal de l'IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme, 47; 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. Fax +34 932 701 180. comunicacio@iec.cat - Informació legal

Subscriure-us o Donar-vos de baixa