Número 227
maig 2018
ISSN 2013-4630
Alta/baixa butlletí  Seguiu l'IEC a Twitter  facebook

Revista Catalana de Pedagogia Vol. 13

 

La Revista Catalana de Pedagogia, de periodicitat anual, és una publicació de la Societat Catalana de Pedagogia, filial de l’Institut d’Estudis Catalans. Va néixer l’any 2002 i està dirigida per Joan Rué i Domingo.

El tema monogràfic del volum és Què s’aprèn mitjançant projectes?, i conté articles com «Aprendre mitjançant projectes. Una estratègia per a aprenentatges de qualitat», de Joan Rué Domingo; «Resoldre problemes per aprendre a fer ciències», de Mercè Izquierdo Aymerich; «L’ensenyament i l’aprenentatge de les ciències socials avui: un enfocament disciplinari o a partir de problemes?», de Roser Canals i Cabau, o «Projectes de tecnologia de tercer de l’ESO com a eix interdisciplinari en l’àmbit cientificotecnològic», de Raúl Romero Martínez i M. Amparo Núñez Andrés.

A la secció «Miscel·lània» trobem articles com ara: «Educació emocional: de la recerca a la pràctica fonamentada», de Rafael Bisquerra i Alzina; «Discriminació al professorat per motiu de gènere a l’escola pública de les Illes Balears», de David Sánchez Llull i Yolanda Revert Vidal; «Immigració, immersió en català i rendiment escolar: dos estudis revisats», de Lluís Garcia i Sevilla i Gemma Garcia Higón, i d’altres articles d’actualitat de la Societat.
 

 

 

Piula aquesta notícia Facebook mail


Novetats bibliogràfiques

 
Revista Catalana de Pedagogia Vol. 13 -
 
 
Anuari de la Societat Catalana de Filosofia Núm. 28-29 -
 
 
Les medalles de proclamació de les terres de parla catalana: Catalunya, València i Balears (1724-1843) - Jaume Boada Salom
 
 

Butlletins anteriors

Pàgina principal de l'IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme, 47; 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. Fax +34 932 701 180. comunicacio@iec.cat - Informació legal

Subscriure-us o Donar-vos de baixa