Número 178
juliol-agost 2013
ISSN 2013-4630
Alta/baixa butlletí  Seguiu l'IEC a Twitter  facebook

Comunicaciķ. Revista de Recerca i d'Anālisi
Societat Catalana de Comunicaciķ

 

Núm. 30 (1). Maig 2013

El «Quadern central» d’aquest número està dedicat a la història de la comunicació en els àmbits de la premsa, la publicitat, el cinema, la ràdio i la televisió. Jaume Guillamet és la firma convidada d’aquest número i escriu l’article «Periodisme i història, en un canvi de cicle», en el qual aborda com els efectes de les tecnologies digitals i Internet en el sistema dels mitjans de comunicació social plantegen un canvi de perspectiva en la consideració de la història del periodisme. Els altres articles relacionats amb aquest tema tracten l’evolució de la premsa femenina a Espanya, la sàtira de la revista El Papus, la premsa gratuïta com a model de comunicació local i la relació entre la premsa i el poder en l’àmbit local.

Dins l’apartat «Miscel·lània científica», el número inclou els articles següents: «Una aproximació teòrica al periodisme de servei especialitzat en trànsit i seguretat viària», de Sònia González; «Feminitat i individualisme a Infidels: identitats de gènere i representacions de les relacions sexuals i afectives al paradigma postromàntic», de Núria Araüna; «Una mirada alternativa? Les dones migrades en els programes sobre migracions de TV3», de Luciana Pontes, i «Gender-based violence and its challenge of visual representation», de Birgit Wolf.

Comunicació. Revista de Recerca i d’Anàlisi és una revista científica editada per la Societat Catalana de Comunicació que publica articles inèdits relacionats amb la comunicació com a ciència social. La revista té una periodicitat semestral i es regeix pel sistema d’avaluadors anònims i externs.
 

 

 

Piula aquesta notícia Facebook mail


Novetats bibliogràfiques

 
Comunicaciķ. Revista de Recerca i d'Anālisi - Societat Catalana de Comunicaciķ
 
 
Teminālia - Societat Catalana de Terminologia
 
 
Estudis Romānics - A. M. Badia i Margarit i Joan Veny (cur.)
 
 

Butlletins anteriors

Pàgina principal de l'IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme, 47; 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. Fax +34 932 701 180. comunicacio@iec.cat - Informació legal

Subscriure-us o Donar-vos de baixa