Número 171
gener 2013
ISSN 2013-4630
Alta/baixa butlletí  Seguiu l'IEC a Twitter  facebook

Comunicaciķ. Revista de recerca i anālisi
Societat Catalana de Comunicaciķ

 

El quadern central del nou número de Comunicació. Revista de recerca i d’anàlisi tracta la redefinició del servei públic dels mitjans audiovisuals i consta de tres articles. El primer, a càrrec d’Enric Marín, professor del Departament de Mitjans, Comunicació i Cultura de la Universitat Autònoma de Barcelona i expresident de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), porta per títol «El servei públic audiovisual a Catalunya: amenaces i reptes» i se centra a analitzar els reptes de la CCMA de cara a uns pròxims tres o quatre anys, que «seran els més determinants» de la seva història, atesa la «confluència històrica de canvis econòmics, polítics, culturals o tecnològics».

El quadern central inclou, també, els articles de Cristina Cullell, professora ajudant del Departament de Ciències de la Comunicació de la Universitat Jaume I de Castelló de la Plana, titulat «Els serveis de radiodifusió davant la liberalització de l’espai radioelèctric», i de Maria Isabel Villa, doctora en continguts de comunicació en l’era digital i professora de la Facultat de Comunicació Social de la Universitat Pontifícia Bolivariana de Medellín (Colòmbia): «Servicios y contenidos audiovisuales para las plataformas digitales: análisis de las estrategias de diversificación cross-media».

La revista la completen tres articles inclosos en l’apartat «Miscel·lània científica», els quals aborden temes com els símbols i la iconografia de les capçaleres de La Campana de Gràcia, la història de l’Arxiu Centelles i una anàlisi pionera sobre els menors i l’ús de la xarxa social Facebook.
 

 

 

Piula aquesta notícia Facebook mail


Novetats bibliogràfiques

 
Espai i memōria : Barcelona en la novelˇla catalana contemporānia (Rodoreda-Bonet-Moix-Riera-Barbal) - Barbara Luczack
 
 

 

Catalan Social Sciences Review - Secciķ de Filosofia i Cičncies Socials de l'IEC
 
 
Comunicaciķ. Revista de recerca i anālisi - Societat Catalana de Comunicaciķ
 
 

Butlletins anteriors

Pàgina principal de l'IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme, 47; 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. Fax +34 932 701 180. comunicacio@iec.cat - Informació legal

Subscriure-us o Donar-vos de baixa