Notícies i actualitat

Carrega més notícies
Torna a les notícies
L’IEC signa un conveni de col·laboració amb l’Associació Catalana de Ciència Política
23/11/2022

La presidenta de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC), Teresa Cabré, i el president de l’Associació Catalana de Ciència Política (ACCP), Jordi Matas, van signar el dimecres 23 de novembre un conveni mitjançant el qual l’ACCP passa a ser una entitat vinculada a l’IEC.

L’objectiu fonamental de l’Associació Catalana de Ciència Política és promoure la investigació científica en ciència política i la cooperació entre les universitats i els centres de recerca que fan docència o recerca en aquesta disciplina a Catalunya. Per mitjà del conveni signat, l’entitat podrà realitzar activitats a la seu de l’Institut i podrà accedir a les publicacions de l’IEC i de les seves filials.

En aquesta nova etapa de col·laboració, l’IEC contribuirà a fer possibles algunes de les activitats de l’ACCP, entre les quals destaquen l’organització de trobades científiques, reunions, seminaris i conferències internacionals i la promoció de la perspectiva de gènere en la docència, la recerca i el desenvolupament professional de la ciència política.