Lynn Margulis y la endosimbiosis: historia de una teoria

Confer├Ęncia de la Secci├│ d'Ensenyament de la SCB

Sala Prat de la Riba, IEC i virtual, per plataforma Zoom

28 de setembre de 2023


Sol·licitud d’inscripció

 
Dades personals
Nom (*)
Cognoms (*)
Centre
Adreça electrònica (*)
 
Opci├│ d'assist├Ęncia
PresencialVirtual
 
Ets soci/s├▓cia de la SCB?
NoS├ş
 
Accepto la política de privacitat
Desitjo rebre informació sobre les activitats i les publicacions de l’Institut d’Estudis Catalans i de les seves societats filials

Continuant amb la tradició d’organitzar una Jornada anual sobre biologia cel·lular i molecular (i anem ja per la vintinovena!), aquest any la SCB es complau de fer-ho conjuntament amb la xarxa CATCAT (Cell and Tissue research in Catalonia). Esperem que la jornada sigui una bona ocasió per donar a conèixer la recerca local en biologia cel·lular i molecular, així com per a establir nous contactes i col·laboracions científiques.

Els camps marcats amb un asterisc (*) són obligatoris. Si teniu cap dubte, poseu-vos en contacte amb scb@iec.cat.

Us informem que les vostres dades seran incorporades a un tractament que és responsabilitat de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC) amb la finalitat de gestionar l’activitat a la qual us inscriviu. Les vostres dades no seran cedides a tercers, i un cop finalitzada l’activitat es conservaran als efectes de registre històric. Per a més informació podeu adreçar-vos a la nostra política de privacitat. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació en el tractament i portabilitat, adreçant-vos per escrit a l’Institut d’Estudis Catalans (carrer del Carme, 47, 08001 Barcelona), o bé enviant un correu electrònic a l’adreça dades.personals@iec.cat.