XXI Jornada de la SCATERM
┬źLa implantaci├│ i la difusi├│ de la terminologia en llengua catalana. Laboratori dÔÇÖidees┬╗Lloc: Universitat de Barcelona. Facultat dÔÇÖInformaci├│ i Mitjans Audiovisuals (Melcior de Palau, 140, 08014 Barcelona)

23 de maig de 2024 (de 10 a 13 h)


Formulari d’inscripció

 
Dades personals
Nom (*)
Cognoms (*)
Població (*)
Centre / Institució (*)
Adreça electrònica (*)
 
Necessites certificat dÔÇÖassist├Ęncia?
NoS├ş
 
Ets soci de la SCATERM? (*)
S├şNo
La terminologia ├ęs present en tots els ├ámbits de la vida!
Has pensat a fer-te soci de la SCATERM? Descobreix quins avantatges tindries clicant aqu├ş.
 
Accepto la política de privacitat
Desitjo rebre informació sobre les activitats i les publicacions de l’Institut d’Estudis Catalans i de les seves societats filials

Els camps marcats amb un asterisc (*) són obligatoris. Si teniu cap dubte, poseu-vos en contacte amb scaterm@iec.cat.

Us informem que les vostres dades seran incorporades a un tractament que és responsabilitat de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC) amb la finalitat de gestionar l’activitat a la qual us inscriviu. Les vostres dades no seran cedides a tercers, i un cop finalitzada l’activitat es conservaran als efectes de registre històric. Per a més informació podeu adreçar-vos a la nostra política de privacitat. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació en el tractament i portabilitat, adreçant-vos per escrit a l’Institut d’Estudis Catalans (carrer del Carme, 47, 08001 Barcelona), o bé enviant un correu electrònic a l’adreça dades.personals@iec.cat.