Fòrum Forestal de Barcelona 2019

Institució Catalana d’Estudis Agraris

Institut d’Estudis Catalans. Barcelona

20 de novembre de 2019


Sol·licitud d’inscripció

 
Dades personals
Document (*)
Tractament
Nom (*)
Cognoms (*)
Adreça postal (*)
Localitat (*)
Codi postal (*)
Província (*)
País (*)
Institució o entitat de referència
Adreça electrònica (*)
 
Protecció de dades (LOPD)
No desitjo que les meves dades professionals es distribueixin entre els assistents**
 
 
Preus
25 € (Socis ICEA)
35 € (General)
Tipus de pagament
Targeta de crèdit
Transferència bancària
 
Accepto la política de privacitat
Desitjo rebre informació sobre les activitats i les publicacions de l’Institut d’Estudis Catalans i de les seves societats filials

Els camps marcats amb un asterisc (*) són obligatoris. Si teniu cap dubte, poseu-vos en contacte amb icea@iec.cat.

** Per tal de facilitar l’intercanvi d’informació entre els assistents a les jornades i de millorar les relacions i comunicacions professionals o acadèmiques, es distribuirà la llista de participants (nom i cognoms, centre/institució i correu electrònic) entre els assistents. En cas que no vulgueu aparèixer en aquesta llista, marqueu la casella corresponent.

Us informem que les vostres dades seran incorporades a un tractament que és responsabilitat de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC) amb la finalitat de gestionar l’activitat a la qual us inscriviu. Les vostres dades no seran cedides a tercers, i un cop finalitzada l’activitat es conservaran als efectes de registre històric. Per a més informació podeu adreçar-vos a la nostra política de privacitat. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació en el tractament i portabilitat, adreçant-vos per escrit a l’Institut d’Estudis Catalans (carrer del Carme, 47, 08001 Barcelona), o bé enviant un correu electrònic a l’adreça dades.personals@iec.cat.