VI Congrés Català de FilosofiaManresa

15, 16 i 17 de juny


Sol·licitud d’inscripció

 
Dades personals
Document (*)
Nom (*)
Cognoms (*)
Telèfon (*)
Adscripció / centre on treballa (*)
Adreça electrònica (*)
 
Indiqui si forma part d’un dels simposi
No
 
Presenta comunicació?
No
Títol de la comunicació
 
 
 
 
Preus
60 € (Participants amb comunicació no socis)
30 € (Participants amb comunicació socis (de qualsevol de les societats convocants))
20 € (Participants amb comunicació (amb descompte si us feu socis abans del congrés.Per fer-ho dirigiu-vos al web de la SCF)(preu final: 30+20=50 €))
20 € (Assistents sense comunicació)
12 € (Assistents sense comunicació (Socis, estudiants universitaris, jubilats, família nombrosa i monoparental))
Tipus de pagament
Targeta de crèdit
 
Accepto la política de privacitat
Desitjo rebre informació sobre les activitats i les publicacions de l’Institut d’Estudis Catalans i de les seves societats filials

Els camps marcats amb un asterisc (*) són obligatoris. Si teniu cap dubte, poseu-vos en contacte amb congres.catala.filosofia@gmail.com.

Us informem que les vostres dades seran incorporades a un tractament que és responsabilitat de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC) amb la finalitat de gestionar l’activitat a la qual us inscriviu. Les vostres dades no seran cedides a tercers, i un cop finalitzada l’activitat es conservaran als efectes de registre històric. Per a més informació podeu adreçar-vos a la nostra política de privacitat. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació en el tractament i portabilitat, adreçant-vos per escrit a l’Institut d’Estudis Catalans (carrer del Carme, 47, 08001 Barcelona), o bé enviant un correu electrònic a l’adreça dades.personals@iec.cat.