IEC

Javascript DHTML Tree Menu Powered by dhtml-menu-builder.com

 

uai

ALLEA: All European Academies

 

Institut Menorquí d'Estudis (IME)

L'Institut Menorquí d'Estudis (IME) és un organisme autònom del Consell Insular de Menorca (CIM) de caràcter administratiu, amb personalitat jurídica pròpia, creat pel CIM i destinat a la recerca, promoció, recuperació i difusió de la cultura de l'illa de Menorca, amb la voluntat d'esdevenir centre de recepció i intercanvi de pensament i ciència.

L'Institut Menorquí d'Estudis és una entitat adherida a l'IEC des del 19 de juny de 2000.

Durant el curs 2002-2003, l'IEC ha realitzat a Menorca en col·laboració amb l'IME les activitats següents:

  • XVIII Trobades Científiques de la Mediterrània, 22, 23 i 24 de setembre de 2002. Organitzades conjuntament amb la Societat Catalana de Física. (Vegeu «Societat Catalana de Física», dins l'apartat «Comissió de societats filials».)
  • II Escola de Primavera d'Història de la Ciència i Divulgació Científica: «El periodisme científic», del 3 al 5 d'abril de 2003. Organitzada conjuntament amb la Societat Catalana d'Història de la Ciència i de la Tècnica. (Vegeu «Societat Catalana d'Història de la Ciència i de la Tècnica», dins l'apartat «Comissió de societats filials».)
  • S'ha anat desenvolupant els treballs previstos en el conveni per a la realització del programa «Publicació de l'obra gramatical d'Antoni Febrer i Cardona», del qual és director Jordi Carbonell i de Ballester, membre de la Secció Filològica. (Vegeu «Programes de recerca», de la Secció Filològica.)

Presidenta del Consell Executiu: Joana M. Barceló Martí.
Presidenta del Consell Científic: Josefina Salord Ripoll

Web de l'IME

 

 

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. Fax +34 932 701 180. informacio@iec.cat - Informació legal


Amb el suport de

Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

i la col·laboració de

Departament de Justícia Ministerio de Ciencia e Innovación        Ministerio de Educación, Cultura y Deporte