IEC

Javascript DHTML Tree Menu Powered by dhtml-menu-builder.com

 

uai

ALLEA: All European Academies

 

Centre de Recerca Matemàtica (CRM)

Web del CRM

L'Institut d'Estudis Catalans creà, l'any 1984, el Centre de Recerca Matemàtica amb l'objectiu de posar a disposició dels matemàtics catalans un centre d'investigació que estimulés la millora de la recerca matemàtica a Catalunya, mitjançant programes de visita de destacats científics, programes de recerca, cursos i seminaris a fi de facilitar als joves investigadors la seva participació activa.

Des de la seva creació, el Centre de Recerca Matemàtica té la seva seu a l'edifici de la Facultat de Ciències de la Universitat Autònoma de Barcelona, en el campus de Bellaterra.

L'any 1997 el Govern de Catalunya va autoritzar l'adscripció del CRM a la Universitat Autònoma de Barcelona com a institut universitari.

L'any 2001 la Generalitat de Catalunya, mitjançant el Departament d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació, va signar un conveni de col·laboració amb l'Institut d'Estudis Catalans per a la constitució del Consorci Centre de Recerca Matemàtica amb la finalitat principal de continuar amb l'activitat de recerca, formació i difusió de nous coneixements en l'àmbit de les matemàtiques i la col·laboració amb les universitats i institucions de recerca que ha vingut desenvolupant el Centre de Recerca Matemàtica.

La Resolució UNI/2260/2002, de 30 de juliol dóna publicitat a l'Acord de Govern de 9 de juliol de 2002, pel qual s'aproven la constitució del Consorci Centre de Recerca Matemàtica i els seus Estatuts.

El Consell de direcció és l'òrgan superior de decisió i administració del Centre de Recerca Matemàtica.

Web del CRM

 

 

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. Fax +34 932 701 180. informacio@iec.cat - Informació legal


Amb el suport de

Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

i la col·laboració de

Departament de Justícia Ministerio de Ciencia e Innovación        Ministerio de Educación, Cultura y Deporte