Advertiment legal 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Joan Albert Amargós i Romà Escalas dissenyen el concert antològic del Centenari


Amargós: "La peça musical que crearé identificarà l'Institut d'Estudis Catalans"

El compositor, pianista i clarinetista Joan Albert Amargós serà l'encarregat de composar una peça musical exclusiva per al Centenari de l'Institut d'Estudis Catalans (IEC). Aquesta peça s'emmarcarà en un concert antològic de la música catalana dels darrers cent anys, que se celebrarà al pati de la Casa de Convalescència de Barcelona –actual seu de l'IEC– el juny de 2007, tot just 100 anys després que Enric Prat de la Riba fundés l'Institut.

En la roda de premsa de presentació, Amargós, al costat de Salvador Giner, president de l'IEC, i Antoni Riera, vicepresident i president de la Comissió Executiva del Centenari, va explicar que està cercant "els elements que identifiquin l'IEC i, alhora, li donin una visió lúdica i festiva, en consonància amb la celebració dels cent anys de l'Institut".

Joan Albert Amargós també va destacar la tasca de dissenyar el concert antològic de la música catalana dels darrers cent anys, que comparteix amb el músic i membre de l'IEC, Romà Escalas, ja que, "volem recollir una representació preponderant del que han estat els compositors més importants del segle XX".