Advertiment legal 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Finestra oberta

"Finestra oberta" vol afavorir la participació de tota la comunitat virtual de l'IEC i les seves seccions i societats filials. Podeu enviar les informacions i opinions que vulgueu compartir a comunicacio@iecat.net

 

 

Grup de recerca 'Hermenèutica i Platonisme'

El grup de recerca "Hermenèutica i Platonisme" de la Secció de Filosofia Antiga de la Societat Catalana de Filosofia va mantenir una sessió de treball amb Giovanni Reale, un estudiós de la filosofia i el pensament antics. El professor Reale va viatjar fins a Barcelona el passat 24 de febrer per rebre el el doctorat Honoris Causa de la Universitat Ramon Llull.

Llegiu el resum de l'estada a Barcelona i un breu currículum de Giovanni Reale:

 

 

Ressenyes de novetats editorials

'Països Catalans, en plural'

Països Catalans, en plural –un títol doblement programàtic en la mesura que afirma l'existència d'una realitat i, a la vegada, la concep i la propugna d'una determinada manera– arreplega quasi quaranta reflexions d'altres tants intel·lectuals i professionals de les Illes Balears, Catalunya i el País Valencià. Entre els autors d'aquesta obra col·lectiva hi són presents tres membres de l'IEC: Josep Gifreu, Isidor Marí i Joan Francesc Mira.

Descarregueu-vos la ressenya del llibre: