Agenda
 

dimecres
23  setembre  2020

Concert «El lied català i els poetes de la Renaixença. 150è aniversari de Matilde Escalas i Xamení (Palma, 1870-1936)», dins del cicle Música al claustre de l'IEC

Inauguració de l’Any Matilde Escalas de la Conselleria de Cultura de la Generalitat de Catalunya

L’interpretaran David Alegret (tenor) i Albert Guinovart (piano). Les peces que integren el programa són: Brumes (piano sol), Hora baixa, La flor del lliri, Nocturn, Vals de Stanley (piano sol), Amore i Notte d’amor, de Matilde Escalas (1870-1936); Nocturn a Maria (piano sol), Els somnis, He somiat que dins de la mar nocturna…, He somiat que a l’hora matutina… i He somiat com en la via clara…, d’Albert Guinovart (1962- ), i Cançó incerta, Menta i farigola, Recança i Canticel, d’Eduard Toldrà (1895-1962).

Concert presentat per M. Àngels Blasco i Rovira, directora general de Cultura Popular i Associacionisme Cultural del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

Amb l’organització dels concerts, l’Institut d’Estudis Catalans (IEC) vol reconèixer i gaudir de la riquesa cultural i artística musical catalana, en un projecte que reforça i convida a compartir la identitat musical amb la d’altres comunitats.

El cicle de concerts Música al claustre acull l’activitat musical a l’espai barroc i acústicament privilegiat de la Casa de Convalescència, seu de l’IEC. 
 
La iniciativa d’aquest cicle va sorgir fa uns quants anys, amb el desig de recuperar la tradició musical que acompanyava les activitats de les antigues acadèmies de Barcelona. La voluntat actual és mantenir-ne la producció i convertir-la en una activitat artística de l’Institut.
 
Venda d'entrades aquí.

Lloc: Pati de la Casa de Convalescència

Hora:19.30 h 

Organització: IEC