Agenda
 

dimecres
11  desembre  2019

Jornada Santa Llúcia: «Alimentació: mites i falses concepcions»

Jornada que pretén acostar el coneixement científic actualitzat a tot el públic, tant acadèmic com no acadèmic, que vulgui assistir-hi. Enguany volem fer difusió del coneixement sobre un tema que afecta tothom: l’alimentació.

L’alimentació és la funció vital que duem a terme dia a dia i a través de la qual obtenim els nutrients i l’energia que ens permeten cobrir els requeriments per a continuar vivint. Aquesta funció la fem tots els organismes vius i, per tant, no hauria de presentar cap misteri; tot i això, la tecnologia i el transcurs de la història ens fan veure que actualment formem part d’una societat que té un interès especial per aquest tema. La gran rellevància que té l’alimentació per al nostre estat físic i de salut fa que darrerament la societat s’hagi preocupat molt per l’origen, l’estat i les etapes per les quals transcorre tot allò que ens mengem. Aquesta preocupació ha augmentat en el moment en què termes com transgènics, bioestimulants o prebiòtics s’han relacionat amb aquesta funció vital.

Més informació.

Lloc: Sala Pi i Sunyer de l’IEC

Hora:17 h 

Organització: Secció Biologia i Societat, de la Societat Catalana de Biologia, amb la col·laboració de l’Associació Catalana de Comunicació Científica