Agenda
 

divendres
22  novembre  2019

Commemoració del Dia de la UNESCO 2019

L’acte de commemoració del Dia de la UNESCO comptarà amb l’obertura de Joandomènec Ros, president de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC), i Arnau Queralt, director del Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible de la Generalitat de Catalunya. També hi intervindran els següents representants de càtedres UNESCO: Josep Domingo Ferrer, de la Càtedra UNESCO de Privadesa de Dades (Universitat Rovira i Virgili); Sandra Ezquerra, de la Càtedra UNESCO Dones, Desenvolupament i Cultures (Universitat de Vic - Universitat de Barcelona), i Joan A. Argenter, de la Càtedra UNESCO de Diversitat Lingüística i Cultural (IEC), entorn de l’Any Internacional de les Llengües Autòctones 2019.

Finalment tindrà lloc la presentació «Pedra seca, Patrimoni Cultural Immaterial (2018)», a càrrec de Roger Costa, de la Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, i de Martí Rom, president de l’Associació per la Pedra Seca i l’Arquitectura Tradicional.

Podeu veure el programa aquí.

Per novè any consecutiu, la Xarxa Civil UNESCO a Catalunya organitza la Setmana UNESCO, enguany del 16 al 23 de novembre. Durant aquests dies hi haurà un ampli ventall d’activitats arreu del territori català.

Podeu consultar-ne el programa general en aquest enllaç.

Lloc: Sala Pere i Joan Coromines de l’IEC

Hora:18 h 

Organització: Xarxa Civil UNESCO